Ben jij GZ-psycholoog en op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Wat doet PsyToBe?
Medisch psychiatrisch Centrum PsyToBe is een kleine specialistische zorginstelling voor poliklinische behandeling van patiënten met gecombineerde problematiek, d.w.z. patiënten, die lichamelijke problemen hebben met daarnaast psychische, sociale en/of psychiatrische klachten. PsyToBe heeft als doel om van deze gecombineerde problematiek de psychische, sociale en/of psychiatrische klachten adequaat te behandelen. Om optimaal zicht te krijgen op de verstrengeling van de somatische en psychiatrische (psychische/sociale) componenten wordt nauw samengewerkt met de bij de patiënt betrokken huisarts en medisch specialisten. De behandeling bestaat uit individuele en/of groepsbehandelingen, die zowel thematisch, steunend en structurerend als inzichtgevend kunnen zijn. Het doel van de behandeling is het herstel- of genezingsproces weer op gang brengen en de autonomie vergroten. De kern van onze werkwijze is dat de patiënt centraal staat. Daarnaast biedt PsyToBe in samenwerking met de DC Klinieken op verschillende locaties in Nederland een integraal behandelprogramma voor mensen met chronische pijn. Er zijn intensieve samenwerkingsverbanden met de omliggende ziekenhuizen en vele medisch specialisten. Ook zijn er nauwe banden met patiëntenverenigingen. Psytobe heeft praktijkopleidingsplaatsen voor zowel psychiaters als GZ psychologen in opleiding.

Wat ga je doen?
Je komt als GZ psycholoog te werken in een multidisciplinair team, bestaande uit, psychiaters, klinisch psycholoog-psychotherapeut, (GZ) psychologen en Sociaal Psychiatrische Verpleegkundige, en wordt aangevuld met (GZ) psychologen i.o., artsen i.o. tot psychiater en stagiaires.
Je houdt je bezig met de diagnostiek en behandeling van patiënten, het geven van werkbegeleiding en supervisie aan psychologen (in opleiding) en verder lever je een bijdrage aan de behandelinhoudelijke en procesmatige ontwikkeling van onze programma’s. 

Ben jij onze nieuwe collega? 
Je bent een (BIG-geregistreerde) Gezondheidszorg Psycholoog of in de afrondende fase van deze opleiding. Je past goed bij Psytobe als je:
-Graag met de doelgroep werkt
-Het leuk vindt om in een klein team te werken
-Goed en constructief kunt samenwerken
-Affiniteit hebt met het werken met zowel individuen als in groepen.
-Ondernemend, flexibel en resultaatgericht bent
-De beste kwaliteit wil leveren
Wij zijn op zoek naar een inspirerende collega die achter onze behandelvisie staat en open staat voor de ideeën van andere collega’s.

Wat biedt Psytobe?
Werken bij Psytobe betekent werken in een ondernemende organisatie. Wij bieden je een fijne werkplek voor 24-32 uur per week. Het betreft een dienstverband voor een jaar met uitzicht op vast. Werken in een klein team tegen een prima salaris met aanvullende regelingen conform de CAO-GGZ. Je functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 65.  

Meer informatie 
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Marcel Kamerbeek of Rob Ruimschotel, 010-410 62 00.  Of stuur je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Metroplein 50
3083 BB Rotterdam

010 - 4106200
010 - 4800285
secretariaat@psytobe.nl

naar boven