Ben jij GZ-psycholoog / psycholoog en ben je op zoek naar een uitdagende werkplek?

Wat doet PsyToBe?

Medisch psychiatrisch Centrum PsyToBe is een kleine, specialistische zorginstelling voor poliklinische behandeling van patiënten die lichamelijk ziek zijn. Onze focus ligt op het behandelen van de psychische en sociale klachten die samenhangen met de lichamelijke ziekte.

Om optimaal zicht te krijgen op de verstrengeling van de somatische, psychische en sociale componenten, wordt nauw samengewerkt met de bij de patiënt betrokken huisarts en medisch specialisten. Ook kunnen partners en familieleden (mits nodig) bij de behandeling worden betrokken. Daarnaast onderhouden we nauwe banden met patiëntenverenigingen. Onze behandelingen bestaan uit individuele en/of groepsbehandelingen, die zowel steunend en structurerend, alsook inzicht gevend kunnen zijn. Doel van de behandeling is dat patiënten de regie over hun leven herwinnen en om de lichamelijke ziekte te integreren in hun leven. Indien mogelijk wordt het herstel- of genezingsproces weer op gang gebracht.In onze visie staat de patiënt centraal en alles wat wij doen is gericht op het maximaal mobiliseren van de eigen kracht, regiefuncties en potenties.

Wat ga je doen?

Je komt als GZ-psycholoog / psycholoog te werken in een multidisciplinair team bestaande uit 10 leden, waarin onder andere psychiaters, een klinisch psycholoog-psychotherapeut, (GZ) psychologen, en een SPV'er werkzaam zijn. Je houdt je bezig met de diagnostiek en behandeling van patiënten, tevens lever je een bijdrage aan de behandelinhoudelijke en procesmatige ontwikkeling van onze programma’s.

Ben jij onze nieuwe collega? 

Je past goed bij Psytobe als je:

  • Patiëntgericht wilt en kunt werken
  • Denkt in uitdagingen en mogelijkheden
  • Het leuk vindt om in een klein team te werken
  • Goed en constructief kunt samenwerken
  • Affiniteit hebt met het werken in groepen, alsook met het werken met individuen 
  • Ondernemend, flexibel en resultaatgericht bent

Wat biedt Psytobe?

Werken bij Psytobe betekent werken in een kleine ondernemende organisatie. Wij bieden je een fijne werkplek voor 24-32 uur per week. Het betreft een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Je krijgt een prima salariëring met aanvullende regelingen conform de CAO-GGZ. 

Meer informatie

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Marcel Kamerbeek (manager) of Aart Beekman (bestuurder/klinisch- en GZ psycholoog), 010-410 62 00.
Of stuur je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Metroplein 50
3083 BB Rotterdam

010 - 4106200
010 - 4800285
secretariaat@psytobe.nl

naar boven