Graag wil ik mij bij deze voorstellen als nieuwe medewerker. Ik ben Marlijn Vermeiden en ben sinds januari van dit jaar (2017) werkzaam als psychiater bij PsyToBe.

Op de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik mijn opleiding geneeskunde gevolgd en ik ben in 2009 afgestudeerd als arts. Aansluitend na mijn artsexamen heb ik mijn medische specialisatie opleiding tot psychiater doorlopen op de afdeling psychiatrie van het Erasmus MC in Rotterdam. Sinds 2015 ben ik werkzaam als psychiater binnen de specialistische GGZ, een vak wat ik met veel plezier en voldoening uitoefen. Mijn specifieke interesse ligt op het gebied van depressie en angst bij volwassenen. Naast mijn functie als psychiater hou ik mij ook bezig met wetenschappelijk onderzoek naar medicamenteuze behandelstrategieën bij ernstige depressies. Op dit onderwerp hoop ik op korte termijn te kunnen promoveren.

De diversiteit en complexiteit van poliklinische zorg voor patiënten met gecombineerde problematiek, zoals bij PsyToBe, spreekt mij erg aan. Dit vraagt om nauwkeurige diagnostiek vooraf aan een behandeling, iets waar ik me graag voor inzet om de behandeling voor de individuele patiënt te optimaliseren. Ik ben dan ook zeer blij dat ik het team van PsyToBe mag aanvullen.

Adres

Metroplein 50
3083 BB Rotterdam

010 - 4106200
010 - 4800285
secretariaat@psytobe.nl

naar boven