Contact

PsyToBe is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00.

Metroplein 50
3083 BB Rotterdam

T 010 - 4106200
F 010 - 4800285
secretariaat@psytobe.nl

Wij maken gebruik van beveiligde Word documenten om veilig informatie met u uit te wisselen. Uw behandelaar kan u hierover informeren en u aanmelden.

Indien u uw afspraak wilt afzeggen verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Bij afwezigheid van het secretariaat kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. Spreek dan duidelijk uw naam, de dag en tijdstip van uw afspraak en de naam van uw behandelaar in. Als u binnen 24 uur uw afspraak afzegt of niet verschijnt op uw afspraak, zijn wij genoodzaakt u een rekening voor de gemaakte administratiekosten te sturen van maximaal € 50,-

Of neem contact op door hier uw vraag aan ons te versturen:

Naam
Vul aub uw naam in

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

E-mailadres
Vul aub uw email adres in

Uw vraag
Ongeldige invoer

routebeschrijving

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer, dan neemt u de Erasmuslijn van de metro en stapt u uit bij de halte Zuidplein. Aan de westzijde van het metrostation neemt u de uitgang Ahoy, hier zijn de glazen liften van het metroperron. U bevindt zich op het Metroplein. U loopt, gezien vanaf deze liften rechtdoor, u steekt het zebrapad over en loopt ongeveer 30 meter naar links. U ziet PsyToBe aan uw rechterzijde.

Auto

Vanuit alle richtingen volgt u de borden Zuidplein. Hier aangekomen kunt u het beste parkeren in de parkeergarage van het winkelcentrum. U neemt dan de uitgang metrostation Zuidplein. Aan de westzijde van het metrostation neemt u de uitgang Ahoy, hier zijn de glazen liften van het metroperron, U bevindt zich op het Metroplein. U loopt, gezien vanaf deze liften rechtdoor, u steekt het zebrapad over en loopt ongeveer 30 meter naar links. U ziet PsyToBe aan uw rechterzijde.

Parkeren

Er is geen parkeergelegenheid voor de deur, wel kunt u er even stoppen. Er zijn wel enkele invalidenparkeerplaatsen op het plein voor de polikliniek. Deze kunt u bereiken door vanaf de kant Ahoy de afslag Zuidplein te nemen. Na plusminus 150 m ziet u het plein aan uw rechterhand.

Metroplein 50
3083 BB Rotterdam

010 - 4106200
010 - 4800285
secretariaat@psytobe.nl

naar boven