Het is alsof ik het licht heb gezien.
"Het weekend was geweldig. Als ik sommige reacties hier (red: op het MS fonds webforum) lees denk ik; ga naar zo'n weekend.

Je moet weten dat, voordat ik ging, ik geen energie meer had. Ik bracht mijn dagen grotendeels liggend in bed door.. Gewoon omdat ik geen energie meer had. Nu ben ik drie dagen van zeven uur 's ochtends tot elf uur 's avonds in de weer geweest. Het is alsof ik het licht heb gezien. En samen met mij meer mensen. Als je de kans hebt om te gaan: GA, je hebt namelijk niks te verliezen als je al zoveel verloren hebt aan MS".

Heel intensief, soms confronterend maar ook verhelderend.

"Ik mag mijzelf samen met mijn man gelukkig prijzen deel te hebben genomen aan het Can Do behandelprogramma. Nog iedere dag komt het op de één of andere manier ter sprake. Het heeft ons hele veel positiefs gebracht. Een superlang weekend helemaal voor ons zelf. Even weg uit de bestaande setting (……..). Denken, praten en werken over hoe het nu met je is. Waar wil ik naar toe en hoe kan ik het bereiken? Heel intensief, soms confronterend maar ook verhelderend. Veel erkenning en lotgenootschap door groepsactiviteiten. Veel gelachen en lekker gegeten. Kortom, zeer waardevol om te mogen beleven". 

Adres

Metroplein 50
3083 BB Rotterdam

010 - 4106200
010 - 4800285
secretariaat@psytobe.nl

naar boven