Ervaringen van patiënten

In dit gedeelte van de website laten wij juist de patiënt aan het woord om u een beeld te geven van onze behandelingen.

Wij willen u vragen uw ervaringen met PsyToBe te delen op Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. De portal biedt tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf.

PsyToBe is top! Betrokken en professioneel. Ik voel me er veilig en gesteund. Er wordt geluisterd en meegedacht. Maar van fluwelen handschoenen is geen sprake en dat maakt hun aanpak in mijn geval zeer effectief. Vergeleken met andere zorgverleners steekt PsyToBe er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit.

Sinds een paar weken zit ik bij de Stressorenbehandelgroep. In eerste instantie leek en vond ik het helemaal niks om met andere mensen mijn problemen te gaan delen.

Eerst de locatie: die is ruk. Maar daar kan deze instelling niets aan doen. Ik denk dat ze ook liever aan een park zitten met een gratis parkeerplaats. Afspraken en het contact met alle medewerkers vond ik bijzonder prettig en ik ben al lange tijd onder behandeling (die kwaliteit is dus constant wil ik maar zeggen). Ze denken mee, als het nodig is (in een crisis) vinden ze ondanks de overvolle agenda's altijd een oplossing, dat vind ik bijzonder knap en ik waardeer dat hoog. Ik begon met individuele gesprekken met een psychologe nadat uit de intake bleek dat ik binnen het concept paste (deze club richt zich op chronisch zieken met psychische problematiek). Ze nemen de tijd voor een hele grondige diagnose en ook dat waardeer ik hoog. Ze laten niets aan het toeval over en laten zich niet onder druk zetten om snel met een diagnose te komen. Is de diagnose er eenmaal, dan stellen ze een praktisch behandelplan op.

Ik ben gekomen bij PsyToBe omdat ik na een CVA cognitieve problemen kreeg. Ik had moeite met geheugen, woorden vinden, concentratie, dingen plannen enzovoort.

Een jonge gezonde meid van zevenentwintig jaar. Afgestudeerd, veel van de wereld gezien, aan het begin van een glansrijke carrière en een groot sociaal leven. Het lijkt allemaal voorspoedig en volgens plan te verlopen.

Metroplein 50
3083 BB Rotterdam

010 - 4106200
010 - 4800285
secretariaat@psytobe.nl

naar boven